Porter/a per maletes. Hotel a s'Agaró. (programa 30 plus - majors de 45 anys)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Tenir coneixements bàsics d'idiomes, així com el carnet de conduir B. Es valorarà molt positivament experiència previa en lloc semblant o en llocs amb tracte amb clients.

Descripció
Rebre els clients, agafar maletes, aparcar cotxes, consergeria i altres tasques menors. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.