Ajudant/a de cuina per Quarto Fred

Oferta

Població
Colomers

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia en amanides , plats freds i postres. Cotxe. Companyerisme i ganes de treballar.

Descripció
Busquem noi/a amb experiencia en cuina demostrable. Per amanides ,primers freds i postres. S'ofereix feina per tot l'any, de dimarts a diumenges. Esmorzars i dinars, no treballem a la nit. Oferim feina per tot l'any. Indispensable cotxe. Es requereix experiencia, bon companyerisma i pulcritut. No es contestarà sense haber rebut curriculum.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.