Operari/a de magatzem, fusteria i muntatges.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
- Persona organitzada, eficient i amigable amb els clients, xofers i companys, i amb ganes d’aprendre l’ofici. - Experiència: mínim dos anys en empresa industrial o de logística. - Amb habilitats per operar amb carretons elevadors i càrregues voluminoses. - Carnet de conduir. - Residència a Palafrugell o rodalia. - De manera ocasional, disponibilitat per pernoctar fora de casa que les obres no siguin a l’Empordà.

Descripció
Empresa dedicada a la venda de fusta per a l’obra pública i privada mediambiental, amb més de 25 anys de presència en el mercat, necessita incorporar al seu centre de Palafrugell, per ampliació de plantilla, a un/a: OPERARI/A DE MAGATZEM, FUSTERIA I MUNTATGES La persona seleccionada, portarà a terme les següents tasques: Al magatzem: Preparació de comandes i embalatge Càrrega i descàrrega de camions amb carretó elevador i a ma. Tasques de manteniment de magatzem A la fusteria: Suport en tasques simples de fusteria Tasques de manteniment de fusteria Als muntatges: Treballs a obra acompanyant a un oficial S’ofereix: - Incorporació immediata en empresa sòlida, en expansió continua - Contracte indefinit - Retribució 17.820 € brut /anual. - Horari partit i flexible (ocasionalment horari intensiu). Divendres sempre intensiu. - Despeses en els desplaçament. - Possibilitats de promoció

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.