Operari/a Manteniment Centre Turistic L'Estartit

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits mínims -Experiència d'almenys 3 anys en un lloc similar -Experiència en instal·lacions de climatització, electricitat, ACS, fontaneria, etc,.. -Es valorarà posseir el Carnet de Conduir -Disponibilitat d'incorporació immediata COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DESITJADES: – Habilitats manuals. - Treball en equip. - Iniciativa i dinamisme - Capacitat per a la resolució de problemes. - Predisposició per a laprenentatge continu. – Adaptabilitat al canvi. S'OFEREIX: - Excel·lent ambient de treball. -Incorporació a una empresa en ple procés d'expansió i creixement -Possibilitats de tornar la temporada que ve

Descripció
Actualment necessitem incorporar a un/a OPERARI/A DE MANTEMENT per a un dels nostres centres turistics ubicat a la zona de L'ESTARTIT(Girona) La persona seleccionada tindrà com a MISSIÓ La persona seleccionada tindrà com a MISSIÓ PRINCIPAL la del manteniment preventiu i correctiu de la maquinària així com de les instal·lacions de l'hotel. Les FUNCIONS seran les següents: - Garantir el bon funcionament de les instal·lacions seguint els paràmetres marcats per la direcció. - Realitzar el manteniment de la piscina i el jardí, de manera ràpida i eficaç. Donar solució a avaries i incidències que puguin sorgir a les instal·lacions (Fontaneria i electricitat). - Informar el seu superior davant de qualsevol incidència en l'exercici de les tasques assignades. - Realitzar revisions dels equips de manteniment de forma periòdica.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.