cambrer/a.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem un perfil personal proactiu i dinàmic. Amb capacitat d'organització, planificació i priorització de tasques, orientació al client, proactivitat i iniciativa, flexibilitat i capacitat d'adaptació al canvi, polivalència, treball en equip, atenció als detalls i tolerància a treballar sota pressió. Bona presencia i do de gents, cultura del mon de la hostaleria i amb amplis coneixements de sala i bar.

Descripció
Cambrer/a, per incorporació a un equip dinàmic professional i molt experimentat: Busquem un perfil personal proactiu i dinàmic. 8 hores de treball i 2 dies lliures

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.