Ajudant/a de cambrer. PROGRAMA 30 PLUS (persones majors de 45 anys)

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en lloc Disponibilitat horària REQUISITS per formar part del Programa 30 Plus: - Tenir més de 45 anys i/o estar en situació d’atur de llarga durada - Estar apuntades a l’Oficina de Treball com a Demandants d’Ocupació No ocupades - Residència i empadronament a Torroella de Montgrí, Palafrugell, Calonge, platja d'Aro o Sant Feliu de Guíxols - Compromís per fer una formació obligatòria relacionada amb el lloc de treball a desenvolupar abans d’iniciar el contracte (d’entre 30 i 100h).

Descripció
Atenció de Taules Servir Plats Prendre comandes Armat de Begudes Neteja de la sala/terrassa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.