Carnisser/a per treballar en el supermercat de El Delfín Verde Costa Brava Resort ( Valldaro) durant la temporada d'estiu

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Descripció
Preparar, manipular i gestionar els productes de la secció de carnisseria i xarcuteria. Atendre de manera personalitzada els clients oferint el millor producte. Garantir el manteniment d'estris i la neteja del lloc de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.