Rentaplats

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Mínim 2 anys d'experiència

Descripció
Responsable de la neteja de vaixella, utensilis i zones interiors de cuina, la seva missió i compromís és essencial per mantenir i respectar els procediments implantats a l'empresa en matèria d'APPCC, higiene alimentària,... Formarà part d'un equip dinàmic i professional, compromès amb el desenvolupament del projecte d´obertura del nou resort turístic, singular i referent al sector amb una oferta gastronòmica amb productes de mercat i proximitat

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.