Auxiliar de geriatria per Residència Assistida

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
6 mesos

Descripció
Vigilar i promoure la cura i imatge personal. Atendre i prevenir problemàtiques en eliminació i controlar la incontinència d’esfínters. Prevenir les úlceres per pressió (hidratació de la pell, utilització de coixins, canvis posturals). Proporcionar i administrar els aliments facilitant la ingesta en aquells casos que ho requereixin i amb la correcta utilització dels mitjans tècnics, si és necessari. Detectar si la dieta pautada s’adapta a les necessitats de l’usuari. Col·laborar en la correcta administració de medicaments i la realització de determinades cures d’acord amb les directrius del personal sanitari. Mantenir l’ordre de l’habitació i les condicions higienicosanitaries de l’habitació i dels seus efectes personals. Col·laborar en el manteniment de les ajudes tècniques (pròtesis, ortesis, cadira de rodes, caminadors, bastons, contencions...). i totes aquelles funcions afins al seu lloc de treball

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.